Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval recept

Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkecomb
    • 2-3 nagyobb édesburgonya
    • 30 dkg kelbimbó
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • só, majoránna
    • fokhagymabors
    • zsiradék

    Elkészítése:

    A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.

    Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.

    A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.

    Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá