Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 2-3 nagyobb édesburgonya
  • 30 dkg kelbimbó
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • só, majoránna
  • fokhagymabors
  • zsiradék

Elkészítése:

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.

Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.

A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.

Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.