Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes-savanyú csirke recept

Édes-savanyú csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemellfilé
    • őrölt bors
    • 2 ek olívaolaj
    • 1 fej vörös hagyma
    • 2 kaliforniai paprika (1 piros, 1 zöld)
    • 1 doboz darabolt ananász konzerv
    • 1 kis doboz sűrített paradicsom

    Elkészítése:

    A húst alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd kockákra vágjuk.

    A paprikákat felcsíkozzuk, a hagymát karikára szeljük.

    Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, rádobjuk a csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk és fehéredésig pirítjuk, majd fedő alatt kissé pároljuk.

    Rádobjuk a hagymakarikákat és a paprikát és roppanósra sütjük. Hozzáöntjük az ananászkonzervet (levével együtt!) és a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, összeforraljuk és tálaljuk.

    Rizzsel kínáljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá