Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csomboros, hagymás csirkemáj recept

Csomboros, hagymás csirkemáj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1 póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma, abból legalább 4 db)
  • 1 paprika
  • 4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom
  • bors
  • csombor 3-4 csipetnyi (borsikafű)
  • 2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítése:

A májakat szárazra töröljük, megszórjuk borssal és egy alig felmelegített teflon serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalát megpirítjuk, majd rászórjuk a csombort és a sót.

Jól összeforgatjuk, majd ráborítjuk a hagymát, a paprikát és tovább pirítjuk. 2-3 perc pirulás után, hozzáadjuk a paradicsomot és jól összeforgatjuk. Ráöntjük a konyakot, majd fedő alatt puhára pároljuk.

 

Hozzáadom a receptfüzethez

Őket is nézd meg!

Szólj hozzá