Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájas őzgerinc recept

Csirkemájas őzgerinc
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 4 csapott ek finomliszt
    • 4 ek tejföl
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg sajt
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 12 szelet bacon
    • 2 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A csirkemájat megpucoljuk, feldaraboljuk, ízlés szerint sózzuk, és olajon megsütjük.

    A lisztet tejföllel, tojással és a sajttal simára keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    A májat összekeverjük a sajtos masszával.

    Egy őzgerincformát kibélelünk a baconszalonnával, beleöntjük a masszát, kilógó szalonnavégeket ráhajtjuk, majd sütőben készre sütjük.

    Miután megsült, kicsit hűtjük, kiborítjuk a formából, és szeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá