Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Görögös pácolt hús recept

Görögös pácolt hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell
    • 2 dkg gyros fűszerkeverék
    • 2 pohár tejföl (2*130 g)
    • 1 kávéskanál mustár
    • 1 kis fej hagyma
    • olaj
    • tetejére sajt

    Elkészítése:

    Pácot készítünk 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órát.

    Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a pácolt húst és jól átsütjük, pároljuk. Ha omlós a hús, beletesszük a maradék tejfölt, amiben előzőleg elkeverjük a gyrosfűszer másik felét. Felforraljuk és kész is.

    Tetejére reszelt sajtot szórunk. Hasábburgonyával tálaltam. Aki szeretné eheti rízzsel és salátával is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá