Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustárral és ketchuppal pácolt, rántott szelet recept

Mustárral és ketchuppal pácolt, rántott szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb vagy lapocka
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint ketchup
    • ízlés szerint mustár

    Panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    Sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A húst szeletekre vágjuk, majd vékonyra kiklopfoljuk.

    Minden szeletet sózunk és borsozunk, majd megkenjük mustárral és ketchuppal. Egy tálban letakarva a hűtőbe tesszük 1-2 éjszakára.

    A panírozás a megszokott módon zajlik. A szeleteket először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.

    A panírozás után mehet a forró olajba, ahol takarék lángon sütjük.

    Papírtörlőn pihentetjük, ahol a felesleges olajat lecsepeg róla.

    Köretnek burgonya salátát készítettem mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá