Tepsis zöldséges csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db csirkecomb
- 50 dkg fagyasztott, vegyes zöldségkeverék
- só
- olaj
Mártáshoz:
- 1,5 dl tej
- 2,5 dkg margarin
- 1 evőkanál liszt
- 1 dl tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A csirkecombokat sózzuk, belerakjuk a tepsibe. A zöldségkeveréket is beletesszük és egy kis olajjal meglocsoljuk, vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk és puhulásig sütjük 200 fokon.
Amikor kész, levesszük az alufóliát és pirítjuk, amíg a víz el nem párolog alóla és a csirke is piros nem lesz.
Ezután ráöntjük a mártást és pirulásig sütjük, majd tálaljuk.
Mártás:
A margarinból, a lisztből só, bors és a tej hozzáadásával basamel mártást főzünk, amibe forrón belekeverjük a tejfölt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »