Tepsis zöldséges csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db csirkecomb
- 50 dkg fagyasztott, vegyes zöldségkeverék
- só
- olaj
Mártáshoz:
- 1,5 dl tej
- 2,5 dkg margarin
- 1 evőkanál liszt
- 1 dl tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A csirkecombokat sózzuk, belerakjuk a tepsibe. A zöldségkeveréket is beletesszük és egy kis olajjal meglocsoljuk, vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk és puhulásig sütjük 200 fokon.
Amikor kész, levesszük az alufóliát és pirítjuk, amíg a víz el nem párolog alóla és a csirke is piros nem lesz.
Ezután ráöntjük a mártást és pirulásig sütjük, majd tálaljuk.
Mártás:
A margarinból, a lisztből só, bors és a tej hozzáadásával basamel mártást főzünk, amibe forrón belekeverjük a tejfölt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »