Őszibarackos csirkecombok sajttal sütve recept

Hozzávalók:
- 50 dkg felső csirkecomb filé
- 3 érett őszibarack
- 1 nagy lm mozzarella
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és némi olívaolaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkecombokat enyhén megklopfolom és egy serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, előre felforrósított olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ennél az ételnél és már csak akkor szoktam sózni, borsozni, amikor már megsült a hús, majd jöhetnek rá a tetszőleges formára vágott barackok, tetejére a felszeletelt mozzarella és 180 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton készre sütöm.
Sokan készítik ezt az ételt úgy, hogy a nyers húsra teszik a barackot és a sajtot, de én ebben a formában jobban szeretem, mert a hús finom pirultra sül, a barack nem lesz löttyedt a sajt pedig nem folyik szanaszét.
Frissen, párolt rizzsel kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »