Őszibarackos csirkecombok sajttal sütve recept

Hozzávalók:
- 50 dkg felső csirkecomb filé
- 3 érett őszibarack
- 1 nagy lm mozzarella
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és némi olívaolaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkecombokat enyhén megklopfolom és egy serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, előre felforrósított olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ennél az ételnél és már csak akkor szoktam sózni, borsozni, amikor már megsült a hús, majd jöhetnek rá a tetszőleges formára vágott barackok, tetejére a felszeletelt mozzarella és 180 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton készre sütöm.
Sokan készítik ezt az ételt úgy, hogy a nyers húsra teszik a barackot és a sajtot, de én ebben a formában jobban szeretem, mert a hús finom pirultra sül, a barack nem lesz löttyedt a sajt pedig nem folyik szanaszét.
Frissen, párolt rizzsel kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »