Csípős szárnyak recept

Hozzávalók:
- 2 kg csirkeszárny
- 15 dkg méz
- őrölt chili paprika
- só
- olaj
- bors
Elkészítése:
Készítsünk pácot a mézből ízlés szerinti mennyiségű olajjal, sóval, borssal és őrölt chilivel.
A szárnyakat bedörzsöljük a sóval, majd betesszük a pácba, jól összeforgatjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Szép időben kint a szabadban süssük forró tárcsán a szárnyakat. Rossz időben bent a sütőben grillezzük vagy serpenyőben süssük készre.
Kenyérrel és zöldségekkel fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »