Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyetorta sütés nélkül recept

Gesztenyetorta sütés nélkül
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 35-40 dkg babapiskóta
    • 75 dkg ízesített gesztenyemassza
    • 4 dl tejszín
    • 1 dl rum
    • 2 dl feketekávé

    Elkészítése:

    A gesztenyemasszát és a tejszínt egy tálba rakjuk és robotgéppel kikeverjük. Egy nagyon könnyű, habos krémet kapunk.

    Én nem ízesítettem külön de ha valaki édesebben szereti akkor tehet bele még egy kevés porcukrot.

    A kihűlt kávéban elkeverjük a rumot, majd megmártjuk benne a babapiskótákat, vigyázzunk, hogy ne áztassuk el.

    Egy kb. 20 cm-es kapcsos tortaforma alját és oldalát kirakjuk a kávéba áztatott babapiskótával, majd egy adag krémet rakunk bele.

    A rétegezést addig folytatjuk amíg elfogy a krém és a babapiskóta, de figyeljünk arra, hogy a tetejére piskóta kerüljön. Krémmel díszíthetjük.

    Min. 8 órára hűtőbe rakjuk, utána óvatosan lemeljük róla a formát és szeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá