Zsuzsa borzas pogácsája recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A lisztet, a margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjük.
Vékonyra nyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és sütjük. Amíg sülnek elkészítjük a krémet.
A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük simára, majd sűrű krémmé főzzük.
A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg margarint.
A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »