Sós teasütemény recept

Elkészítése:
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, az élesztőt nem kell megkeleszteni csak belemorzsolni. A tejfölt érdemes apránként hozzáadni, hiszen a tojások nagyságától függően, lehet h kevesebb kell bele, nekem most kis méretű tojásom volt itthon.
A tésztát rizslisztezett munkalapon kinyújtjuk, tojással megkenjük és csíkokban megszórjuk a különböző “feltétekkel”.
Fagyasztóba tesszük, érdemes 1 éjszakára betenni. Másnap kivesszük és ízlés szerint kockázzuk, kiszúrjuk. Nekem 2 gáztepsinyi mennyiség lett belőle.
Előmelegített 180 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »