Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pizzás-baconos csiga recept

Pizzás-baconos csiga
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 80 dkg finomliszt
    • 4 dl tej
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 10 dkg margarin (olvasztott)
    • só (ízlés szerint)
    • 4 dkg élesztő

    Töltelék:

    • pizzakrém
    • lecsepegtetett kukoricakonzerv
    • 25 dkg bacon (kockázott)

    Tetejére:

    • reszelt sajt

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóiból kézzel vagy géppel tésztát dagasztunk, majd letakarva duplájára kelesztjük.

    A megkelt tésztát enyhén átgyúrjuk, majd téglalap alakúra kinyújtjuk és megkenjük a pizzakrémmel, majd megszórjuk a kockázott baconnel és kukoricával.

    Szorosan feltekerjük, majd kicsit vastagabb szeletekre vágjuk.

    Sütőpapíros tepsibe tesszük egymástól kicsit távolabb. Tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a csigákat addig kelesztjük, amíg a sütő be nem melegszik.

    Kb 25-30 percig sütjük.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá