Pizzás-baconos csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 80 dkg finomliszt
- 4 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 10 dkg margarin (olvasztott)
- só (ízlés szerint)
- 4 dkg élesztő
Töltelék:
- pizzakrém
- lecsepegtetett kukoricakonzerv
- 25 dkg bacon (kockázott)
Tetejére:
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kézzel vagy géppel tésztát dagasztunk, majd letakarva duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát enyhén átgyúrjuk, majd téglalap alakúra kinyújtjuk és megkenjük a pizzakrémmel, majd megszórjuk a kockázott baconnel és kukoricával.
Szorosan feltekerjük, majd kicsit vastagabb szeletekre vágjuk.
Sütőpapíros tepsibe tesszük egymástól kicsit távolabb. Tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a csigákat addig kelesztjük, amíg a sütő be nem melegszik.
Kb 25-30 percig sütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »