Mustáros tarja sült hagymával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet sertéstarja
- 5-6 fej vöröshagyma
- 2-3 evőkanál mustár
- steak fűszerkeverék
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
- liszt
Elkészítése:
A tarjaszeleteket kiklopfoljuk,a hártyáknál,inaknál bevagdossuk. Sózzuk,borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel. Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.
Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk,felszeleteljük és karikákra szedjük. A húst grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük.
A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük. Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül,nem ázik el és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.