Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros tarja sült hagymával recept

Mustáros tarja sült hagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet sertéstarja
    • 5-6 fej vöröshagyma
    • 2-3 evőkanál mustár
    • steak fűszerkeverék
    • őrölt fekete bors
    • étolaj
    • liszt

    Elkészítése:

    A tarjaszeleteket kiklopfoljuk,a hártyáknál,inaknál bevagdossuk. Sózzuk,borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel. Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

    Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk,felszeleteljük és karikákra szedjük. A húst grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük.

    A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük. Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül,nem ázik el és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá! :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá