Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vajbabos sertésragu recept

Vajbabos sertésragu
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók: (2 személyre)

    • 30-35 dkg sertéshús
    • 10-15 dkg mirelit vajbab
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 tk házi darált paprika vagy piros arany
    • őrölt bors
    • 1 db paradicsom
    • 25 dkg száraz tészta
    • 2 dl tejföl
    • 1 ek liszt

    Elkészítése:
    Kevés olajon a felkockázott szalonnát egy kicsit átfuttattam,majd rátettem a szintén felcsíkozott húst. Fűszereztem,a paradicsomot hozzáadtam. Majdnem készre sütöttem,ekkor tettem hozzá a fagyasztott vajbabot,egy kis vizet is öntöttem rá és készre főztem. A tejfölt a liszttel csomómentesre kikevertem és a ragut behabartam. A tésztát félkeményre sós vízben kifőztem,leszűrtem,vízzel leöblítettem és a raguval összekevertem. Tálalásig fedő alatt tároltam. Finom,gyors menü.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá