Vajbabos sertésragu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók: (2 személyre)
- 30-35 dkg sertéshús
- 10-15 dkg mirelit vajbab
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 tk házi darált paprika vagy piros arany
- őrölt bors
- 1 db paradicsom
- 25 dkg száraz tészta
- 2 dl tejföl
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Kevés olajon a felkockázott szalonnát egy kicsit átfuttattam,majd rátettem a szintén felcsíkozott húst. Fűszereztem,a paradicsomot hozzáadtam. Majdnem készre sütöttem,ekkor tettem hozzá a fagyasztott vajbabot,egy kis vizet is öntöttem rá és készre főztem. A tejfölt a liszttel csomómentesre kikevertem és a ragut behabartam. A tésztát félkeményre sós vízben kifőztem,leszűrtem,vízzel leöblítettem és a raguval összekevertem. Tálalásig fedő alatt tároltam. Finom,gyors menü.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.