Túrókrémmel töltött sonkakosárkák recept

Hozzávalók:
- 15 dkg sonkaszalámi
- 20 dkg zöldborsó
- 10 dkg tehéntúró
- 10 dkg zabpehelyliszt
- 1 kk fokhagymapor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só ízlés szerint
- 1 ek olívaolaj
Elkészítése:
Muffin sütőformát olívaolajjal kikenjük, majd kibéleljük sonkaszalámival.
A nyers zöldborsót beletesszük.
A túrót, a zabpehelylisztet és a tojást kikeverjük. Ízlés szerint sózzuk és meghintjük fokhagymaporral.
Rákanalazzuk a zöldborsóra, és 10 perc alatt lassú tűzön készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »