Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 db piros kápia paprika
- 1 db lila hagyma
- 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
- 20 dkg parasztkolbász
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
Elkészítés: A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »