Töltött oldalas, töltött dagadó, töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A húsokat felszúrjuk, a csirkecombokon pedig fellazítjuk a bőrt, majd a húsokat alaposan besózzuk és delikáttal megszórjuk.
A töltelékhez a májat késsel lekaprjuk, a zöldségeket meghámozzuk és lereszeljük. A zöldségzöldet összeaprítjuk, a főtt tojásokat apróra vágjuk, a zsemléket vízbe áztatjuk pár percre, majd ezt mind összedolgozzuk, hozzáadjuk a főtt rizst, egész tojást, sózzuk, borsozzuk, delikátozzuk és egy kevés zsemlemorzsával megszórjuk.
Az így kapott tölteleket a húsokba töltjük, a comboknál a bőr alá. Külön külön alufoliába csomagoljuk és úgy helyezzük egy nagy tepsire.
Az aljába vizet öntünk így kezdjük el sütni. Kb 1 óra elteltével levesszük az alufóliat, kevés zsírt teszünk alá, meglocsoljuk olajjal is és így sütjük tovább, míg ropogós és piros nem lesz. Ez még kb 30 perc.