Töltött oldalas, töltött dagadó, töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A húsokat felszúrjuk, a csirkecombokon pedig fellazítjuk a bőrt, majd a húsokat alaposan besózzuk és delikáttal megszórjuk.
A töltelékhez a májat késsel lekaprjuk, a zöldségeket meghámozzuk és lereszeljük. A zöldségzöldet összeaprítjuk, a főtt tojásokat apróra vágjuk, a zsemléket vízbe áztatjuk pár percre, majd ezt mind összedolgozzuk, hozzáadjuk a főtt rizst, egész tojást, sózzuk, borsozzuk, delikátozzuk és egy kevés zsemlemorzsával megszórjuk.
Az így kapott tölteleket a húsokba töltjük, a comboknál a bőr alá. Külön külön alufoliába csomagoljuk és úgy helyezzük egy nagy tepsire.
Az aljába vizet öntünk így kezdjük el sütni. Kb 1 óra elteltével levesszük az alufóliat, kevés zsírt teszünk alá, meglocsoljuk olajjal is és így sütjük tovább, míg ropogós és piros nem lesz. Ez még kb 30 perc.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









