Töltött karaj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- sertés karaj
- fokhagyma
- só
- bors
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld
- piros pritamin paprika
- 3 ek tejföl
- 2-3 ek liszt
- olaj
Elkészítése:
Az egész karaj közepét kivájtam. A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam.
A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam, borsoztam, a tojásokat felvertem,hozzáadtam,tejfölt,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem a liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.