Töltött karaj recept

Hozzávalók:
- sertés karaj
- fokhagyma
- só
- bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld
- piros pritamin paprika
- 3 ek tejföl
- 2-3 ek liszt
- olaj
Elkészítése:
Az egész karaj közepét kivájtam. A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam.
A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam, borsoztam, a tojásokat felvertem,hozzáadtam,tejfölt,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem a liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »