Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött karaj recept

Töltött karaj
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • sertés karaj
    • fokhagyma
    • bors
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • petrezselyemzöld
    • piros pritamin paprika
    • 3 ek tejföl
    • 2-3 ek liszt
    • olaj

    Elkészítése:
    Az egész karaj közepét kivájtam. A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam.
    A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam, borsoztam, a tojásokat felvertem,hozzáadtam,tejfölt,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem a liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá