Töltött karaj recept

Hozzávalók:
- sertés karaj
- fokhagyma
- só
- bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld
- piros pritamin paprika
- 3 ek tejföl
- 2-3 ek liszt
- olaj
Elkészítése:
Az egész karaj közepét kivájtam. A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam.
A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam, borsoztam, a tojásokat felvertem,hozzáadtam,tejfölt,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem a liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »