Töltött karaj

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • sertés karaj
  • fokhagyma
  • bors
  • 2 tojás
  • petrezselyemzöld
  • piros pritamin paprika
  • 3 ek tejföl
  • 2-3 ek liszt
  • olaj

Elkészítése:
Az egész karaj közepét kivájtam. A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam.
A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam, borsoztam, a tojásokat felvertem,hozzáadtam,tejfölt,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem a liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.