Cordon bleu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
A töltelékhez:
- 8 szelet gépsonka
- 4 szelet sajt
- 2 ek vágott petrezselyemzöld
A panírhoz:
- 1 db nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 70 ml tej
- ízlés szerint pici só
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
- 6 dkg körüli liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk sóval és borssal. Minden hússzeletre teszünk 2 szelet gépsonkát, egy darabka sajtot és egy kis apróra vágott petrezselyemzöldet. A hússzeleteket óvatosan feltekerjük, ügyelve arra, hogy a töltelék ne csússzon ki.
Ezután a tekercseket először lisztbe forgatjuk, majd a tejjel és sóval elkevert tojásba mártjuk, végül zsemlemorzsába hempergetjük.
A bepanírozott hústekercseket fedő alatt, lassú tűzön aranybarnára sütjük, hogy belül is jól átsüljenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »