Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cordon bleu recept

Cordon bleu
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors

    A töltelékhez:

    • 8 szelet gépsonka
    • 4 szelet sajt
    • 2 ek vágott petrezselyemzöld

    A panírhoz:

    • 1 db nagy  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 70 ml tej
    • ízlés szerint pici só
    • 1 ek aprított petrezselyemzöld
    • 6 dkg körüli liszt
    • 10 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk sóval és borssal. Minden hússzeletre teszünk 2 szelet gépsonkát, egy darabka sajtot és egy kis apróra vágott petrezselyemzöldet. A hússzeleteket óvatosan feltekerjük, ügyelve arra, hogy a töltelék ne csússzon ki.

    Ezután a tekercseket először lisztbe forgatjuk, majd a tejjel és sóval elkevert tojásba mártjuk, végül zsemlemorzsába hempergetjük.

    A bepanírozott hústekercseket fedő alatt, lassú tűzön aranybarnára sütjük, hogy belül is jól átsüljenek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá