Cordon bleu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
A töltelékhez:
- 8 szelet gépsonka
- 4 szelet sajt
- 2 ek vágott petrezselyemzöld
A panírhoz:
- 1 db nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 70 ml tej
- ízlés szerint pici só
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
- 6 dkg körüli liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk sóval és borssal. Minden hússzeletre teszünk 2 szelet gépsonkát, egy darabka sajtot és egy kis apróra vágott petrezselyemzöldet. A hússzeleteket óvatosan feltekerjük, ügyelve arra, hogy a töltelék ne csússzon ki.
Ezután a tekercseket először lisztbe forgatjuk, majd a tejjel és sóval elkevert tojásba mártjuk, végül zsemlemorzsába hempergetjük.
A bepanírozott hústekercseket fedő alatt, lassú tűzön aranybarnára sütjük, hogy belül is jól átsüljenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »