Tejföl mártásos karaj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- étolaj
- őrölt csemege paprika
- finomliszt
- só és őrölt fekete bors
- 150 gramm tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál bazsalikom
Elkészítése:
A karajokat kiklopfoljuk, mind a két oldalukat, besózzuk, és borsozzuk. A finomlisztbe őrölt csemege pirospaprikát keverünk és beleforgatjuk a húst.
Olajos tepsiben 15 percig sütjük az egyik oldalát, kivesszük sütőből és megkenjük a másik oldalát (ami eddig még nem sült) a tejfölös mártással.
A tejfölt egy tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, és bazsalikommal, teszünk még hozzá egy kis sót, és borsot is.
További 10 percig sütjük.
Köretnek krumplipürével is kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









