Stefánia vagdalt recept

Elkészítése:
A tojásokat megfőzöm, kihűtöm, majd megpucolom.
A darált húst a megáztatottm, majd kifacsart zsemlével, 1 nyers tojással, apróra vágott hagymákkal és a fűszerekkel jól összedolgozom.
Egy tepsit zsírral kikenek. A masszából két rudat formázok a tepsire. Tenyérnyi szélességben teszek a masszából, ráfektetem a főtt tojásokat és a maradék húsmasszával befedem.
A tetejét 1 tojás fehérjével lekenem, majd 200 fokra melegített sütőben szép pirosra megsütöm. Sütés közben a saját zsírjával megöntözöm.
Tálalhatjuk burgonyával, rizzsel, ki mit szeret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »