Sertésszelet „Jóasszony” raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj csont nélkül
- 15 dkg húsos füstölt szalonna
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt sonka
- 20 dkg zöldborsó
- 40 dkg gomba
- só
- 1 tk őrölt fekete bors
- 1 ek grill fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés olajon szép pirosra sütöttem.
A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.
A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »