Sertésszelet „Jóasszony” raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj csont nélkül
- 15 dkg húsos füstölt szalonna
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt sonka
- 20 dkg zöldborsó
- 40 dkg gomba
- só
- 1 tk őrölt fekete bors
- 1 ek grill fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés olajon szép pirosra sütöttem.
A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.
A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »