Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal töltött fasírt baconbe tekerve recept

Sajttal töltött fasírt baconbe tekerve
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús /comb vagy lapocka/
    • 2-3 szikkadt zsemle vagy két szelet szikkadt kenyér
    • 2 dl tej
    • ½ fej vöröshagyma
    • 6-8 gerezd fokhagyma /lehet kevesebb is ha, valaki nem szereti annyira fokhagymásan/
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, őrölt bors, pirospaprika ízlés szerint
    • 20 dkg sajt

    Elkészítése:

    A hagymákat apróra vágtam. A zsemléket tejbe áztattam, kinyomkodtam.

    A darált húst összedolgoztam az apróra vágott hagymákkal, tojással, kinyomkodott zsemlékkel. Ízesítettem sóval, borssal, pirospaprikával.

    A kész masszából kis rudakat formáztam, mindegyik közepébe egy vékony hasábra vágott sajtot nyomkodtam.

    A rudacskákat bacomba tekertem és kiolajozott tepsibe tettem. Előmelegített sütőben /40-50 perc/ megsütöttem.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá