Sajttal töltött tócsni recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek finomliszt
- 1 púpozott evőkanál tejföl
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- a sütéshez 250 ml étolaj
- a töltéshez és szóráshoz 10 dkg sajt
Elkészítése:
A krumplit meghámoztam,vmegmostam és a reszelő durva részén lereszeltem, majd a többi hozzávalóval összekevertem.
A sajtból 4 darabkát levágtam, a többit a tálaláshoz lereszeltem.
Az étolajat felhevítettem, majd egy kisebb merőkanállal egy adagot tettem bele és kissé ellapítottam. Rátettem a sajtot, majd egy újabb adag masszával bevontam. Szép lassan pirosra sütöttem az alját, majd megfordítottam és készre sütöttem.
A maradék tócsni masszával is így jártam el.
Tálaltam tejföllel, reszelt sajttal. Paprikával és paradicsommal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.