Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Római tálban sült sörös csülök recept

Római tálban sült sörös csülök
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
130 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kicsontozott csülök
    • fél doboz sör (bármilyen, nálunk Dreher nyári limitált kiadása került felhasználásra)
    • bors
    • provence-i fűszer
    • 2 hagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 4-5 ek ketchup
    • 4-5 ek mustár
    • rozmaring ág

    Elkészítése:

    Készítettem egy pácot a hozzávalókból. A hagymákat nagyobb darabokra vágtam, ketchupot, mustárt és a sört összekevertem, ment bele a hagyma és a fokhagyma, jó sok fűszer is. A megmosott csülköket kétfelé vágtam, majd a pácban fél órát pihentettem.

    A római tálat előző este vízbe áztattam, ebbe öntöttem bele a páclével együtt a csülköket. Előmelegített sütőben 1,5-2 órán keresztül kellett sütni. Amikor a hús már megpuhult, a fedőt levéve a tetejét megpirítottam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá