Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept

Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 szelet tarja
    • 1 ek mustáros gyorspác
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2-3 ek zsiradék
    • 1,5 dl rosé
    • 1 dl húsalaplé
    • 1 csomag félkész tortelloni

    Elkészítése:

    A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és állni hagyjuk.

    A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.

    A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.

    A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.

    A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá