Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival

Hozzávalók:

  • 2 szelet tarja
  • 1 ek mustáros gyorspác
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2-3 ek zsiradék
  • 1,5 dl rosé
  • 1 dl húsalaplé
  • 1 csomag félkész tortelloni

Elkészítése:

A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és állni hagyjuk.

A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.

A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.

A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.

A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.