Mexikói sertéstokány tésztával recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 2 ek zsír
- 35-40 dkg mexikói zöldségkeverék (fagyasztott)
- 1 ek fűszerkeverék (mexikói, grill vagy szárnyas)
- só, bors, oregánó ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis doboz tejföl
- egy evőkanál liszt
- 1 cs szarvacska tészta
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A sertéscombot csíkokra vágom, majd a hagymát is megpucolom.
A zsíron megfonnyasztom a hagymát, majd ráteszem a húst és kevergetve fehéredésig sütöm. Ezután felöntöm kevés vízzel és befűszerezem a fent felsorolt fűszerekkel. A fokhagymát összezúzva teszem bele.
A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket egy kisebb lábasban megfőzöm. Amikor a hús megfőtt, hozzáöntöm a megfőtt zöldségeket és összekeverem.
A tejfölben elkeverem a lisztet és behabarom az ételt hőkiegyenlítéssel.
A tésztát kifőzöm és tálalom az ételt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »