Magyaros karaj recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
A töltelékhez a megfőtt tojásokat és a kolbászt felkockázzuk. Hozzáadjuk a tömlős sajtot és belereszeljük a sajtot is. Amikor összekevertük, akkor keveset teszünk belőle a hússzeletek szélére és feltekerjük.
A megtöltött húst lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk (érdemes duplán panírozni), majd forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.