Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros karaj recept

Magyaros karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéskaraj
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • bors

    Töltelékhez:

    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg sajt
    • 10 dkg lángolt kolbász
    • 1 tömlős, snidlinges sajt
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

    A töltelékhez a megfőtt tojásokat és a kolbászt felkockázzuk. Hozzáadjuk a tömlős sajtot és belereszeljük a sajtot is. Amikor összekevertük, akkor keveset teszünk belőle a hússzeletek szélére és feltekerjük.

    A megtöltött húst lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk (érdemes duplán panírozni), majd forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá