Magyaros karaj

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Magyaros karaj

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéskaraj
  • 4 tojás
  • liszt
  • bors

Töltelékhez:

  • 3 főtt tojás
  • 10 dkg sajt
  • 10 dkg lángolt kolbász
  • 1 tömlős, snidlinges sajt
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

A töltelékhez a megfőtt tojásokat és a kolbászt felkockázzuk. Hozzáadjuk a tömlős sajtot és belereszeljük a sajtot is. Amikor összekevertük, akkor keveset teszünk belőle a hússzeletek szélére és feltekerjük.

A megtöltött húst lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk (érdemes duplán panírozni), majd forró olajban kisütjük.