Labanc pecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 600 g sertéstarja
- só ízlés szerint
- 2 ek mustár
- frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
- 50 g főtt sonka
- 50 g félkemény sajt
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 3 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk és a mustárba kevert borssal mindkét oldalát megkenjük.
A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk a töltött húsokat.
Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a húsokat.
Forró, előmelegített sütőben, 190 fokon kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »