Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kocsonya füstölt csülökkel recept

Kocsonya füstölt csülökkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertésköröm
    • 50 dkg füstölt sertéscsülök
    • 10 g fekete bors (szemes)
    • ételízesítő ízlés szerint
    • 1 sárgarépa
    • 1 fehérrépa
    • 2 nagy fej vöröshagyma
    • 2 fej fokhagyma
    • oregánó ízlés szerint
    • bazsalikom ízlés szerint
    • kakukkfű ízlés szerint
    • 2 db zellerlevél

    Elkészítése:

    A húsokat alaposan megtisztítjuk. A körmökről az esetleges szőrt leégetjük. A csülköt is feldaraboljuk.

    Feltesszük főni annyi vízben, amennyi tányér kocsonyát szeretnénk, ha elfő, később pótoljuk.

    Mikor majdnem forr, befűszerezzük. Minden zöldséget, fűszert beleteszünk, fedő alatt főzzük legalább 4 órán át.

    Tányérokba szedjük a levét, de szűrőkanálon keresztül. A végén kicsontozzuk és gusztusosan elosztjuk a húsokat a tányérokban.

    Hűvösre tesszük és pár óra alatt, vagy másnapra megalszik.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá