Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karácsonyi göngyölt karaj szezámmagos bundában recept

Karácsonyi göngyölt karaj szezámmagos bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 0,5 szál póréhagyma
    • 1 doboz medvesajt
    • 1 db piros kaliforniai paprika
    • 8 szelet paprikás szalámi
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • 2 evőkanál szezámmag

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk.

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajttal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.

    Panírozás előtt a szezámmagot keverjük össze a zsemlemorzsával.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Köretnek friss gombás rizst készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá