Karácsonyi göngyölt karaj szezámmagos bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 0,5 szál póréhagyma
- 1 doboz medvesajt
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 8 szelet paprikás szalámi
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- 2 evőkanál szezámmag
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajttal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.
Panírozás előtt a szezámmagot keverjük össze a zsemlemorzsával.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Köretnek friss gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »