Fokhagymás-szalonnás egyben sült tarja recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- kb 1 kg sertéstarja
- só, bors, majoránna, oregánó
- 6-8 gerezd fokhagyma
- 1-2 fej vöröshagyma (a tepsibe)
- 2 ek mustár
- 2 ek ketchup
- 2 ek worchester szósz
- zsiradék
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel alaposan bekenegetem (belemasszírozom) ezután megkenem mustár, ketchup, worchester szósz keverékével. A csíkokra vágott szalonnával és a fokhagymával, amit előtte megtisztítottam, negyedeltem megtűzdelem.
180 fokra előmelegített sütőben, egy kizsírozott tepsiben (mellé téve a hámozott és darabolt hagymát, ha szeretjük), lefedve kb 1-1,5 órán keresztül sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









