Fokhagymás, bőrös sült oldalas recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1,5 kg oldalas
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- ételízesítő
- 6-8 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk. Alaposan beszórjuk sóval, borssal és ételízesítővel.
Tepsibe rakjuk a húsokat. A fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a húsdarabok közé szórjuk.
A sütőt 180 fokra bekapcsoljuk. Betesszük a tepsit és a húsok mindkét oldalát egyszer megfordítva megpirítjuk kb 45 perc alatt, majd alufóliával lefedjük és puha omlósra sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.