Bajorhús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj(más fajta hús is lehet)
- 2 kg burgonya
- 2 fej hagyma
- 1/2 l tejföl
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- flekken fűszerkeverék
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, flekken fűszerrel
bedörzsöljük és félretesszük.
Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat.
A húsra rákarikázzuk a hagymát.
Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét.
Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk és ráöntjük a tejföl másik felét.
Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon másfél óráig fólia alatt, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Sztori: Finom,laktató étel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.