Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-lilahagymás krumplisaláta recept

Kapros-lilahagymás krumplisaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb burgonya
    • 2 fej lilahagyma
    • 150 g tejföl
    • só ,kevés ecet a főzővízbe
    • 1 teáskanál mustár
    • 1 evőkanál olaj
    • 1-2 kávéskanál kapor
    • őrölt bors ízlés szerint
    • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum

    Elkészítése:

    A lilahagymát apróra felszeleteljük, majd megsózzuk erőteljesen.

    A burgonyát héjastól egészben, sós ,enyhén ecetes vízben megfőzzük.

    Ezután a meghámozott, felkarikázott krumplit rátesszük a sózott lilahagymára.

    A tejfölből, mustárból, szárított kaporból, az olajból, sóból, őrölt borsból és a fokhagyma granulátumból öntetet készítünk. Az egészet jól összekeverjük egy tálban.

    A burgonyás lilahagymát összekeverjük az öntettel. Hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá