Teljes kiőrlésű, erdei gyümölcsös párna recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 ml natúr joghurt vagy kefír
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál eritrit
- csipetnyi só
Töltelék:
- 10 dkg erdei gyümölcs (fagyasztott vagy friss)
- 10 dkg eritrit vagy cukor
Kenéshez:
- 1 felvert FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra és egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
A gyümölcsöt az eritrittel főzzük össze és szűrjük le.
A tésztához valókat gyúrjuk össze, majd nyújtsuk ki fél centisre, téglalap alakúra.
A tésztából vágjunk kisebb vagy nagyobb téglalapokat, ezekre halmozzunk a töltelékből, majd hajtsuk rá a tészta egyik felét a másikra és egy villával nyomkodjuk össze a széleket, hogy a töltelék sütés közben ne folyjon ki.
Rakosgassuk őket a tepsibe, kenjük meg felvert tojással, majd süssük kb 20-25 percig.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.