Túrós-gyümölcsös rétes teljes kiőrlésű tésztából recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 csomag teljes kiőrlésű réteslap
- 10 dkg margarin (olvasztott)
Töltelék:
- 1 db barack
- 10 dkg áfonya (friss vagy fagyasztott)
- 10 dkg eper (friss vagy fagyasztott)
- eritrit (tetszés szerinti mennyiség)
- 25 dkg zsírszegény túró vagy
- 25 dkg zsírszegény krémes túró
Elkészítése:
Először melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A réteslapokat készítsük elő a csomagoláson leírtak szerint.
A túrót felezzük el, majd az egyik feléhez keverjük az áfonyát és az édesítőt, a másik feléhez pedig a kisebb darabokra vágott epret és az édesítőt. A barackot is vágjuk kisebb darabokra, de ezt önmagában töltjük a rétesbe.
A réteslapokat töltsük meg a töltelékekkel, tekerjük fel, tegyük tepsibe, kenjük meg a tetejüket olvasztott margarinnal, majd süssük kb 15-20 percig vagy amíg aranybarnák lesznek.
Miután megsültek, várjuk meg, amíg teljesen kihűlnek, így könnyebb szeletelni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.