Tárkonyos tejszínes burgonya leves recept

Hozzávalók:
- 3 burgonya
- 3 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek piros paprika
- 1/2 kk őrölt kömény
- őrölt bors, só
- 3 ek étolaj
- 100 ml tejszín
- 600 ml víz
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A zöldségeket daraboljuk fel. A hagymákat az olajon pirítsuk meg, majd tegyük bele a zöldségeket és a fűszereket.
Kb 2 dl vízzel öntsük fel és fedő alatt dinszteljük meg. Amikor a zöldségek megpuhultak, akkor a burgonyából néhány darabot elnyomkodunk, majd tegyük bele a paprikát és öntsük fel a maradék vízzel.
Forraljuk fel és öntsük hozzá a tejszínt, majd a tárkonyt is adjuk hozzá és újra forraljuk össze.
Tipp:
A recept nagyon olcsó, minden konyhában megtalálható alapanyagokból készült.
Javaslom bárkinek az elkészítését, mert egyszerű, olcsó, laktató és nagyon finom.
Jó étvágyat! Buon Apetit!
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »