Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárkonyos burgonya leves virslivel recept

Tárkonyos burgonya leves virslivel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kávéskanál tárkony
    • 1 szál sárgarépa
    • 150 g kefír
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 pár virsli
    • só, bors ízlés szerint

    Elkészítése:

    A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a meghámozott és kockára vágott burgonyát, a meghámozott és karikázott sárgarépát, tárkonyt, sót, borsot ízlés szerint.

    1,5 l vízzel felöntjük és lefedve főzzük.

    Mikor a burgonya már puha, a kefirt kikeverjük a liszttel és a leveshez adjuk, majd jól összeforraljuk. A karikára vágott virslit is hozzáadjuk és főzzük még 5 percig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá