Tárkonyos burgonya leves virslivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál tárkony
- 1 szál sárgarépa
- 150 g kefír
- 1 evőkanál liszt
- 1 pár virsli
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a meghámozott és kockára vágott burgonyát, a meghámozott és karikázott sárgarépát, tárkonyt, sót, borsot ízlés szerint.
1,5 l vízzel felöntjük és lefedve főzzük.
Mikor a burgonya már puha, a kefirt kikeverjük a liszttel és a leveshez adjuk, majd jól összeforraljuk. A karikára vágott virslit is hozzáadjuk és főzzük még 5 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »