Tárkonyos burgonya leves virslivel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál tárkony
- 1 szál sárgarépa
- 150 g kefír
- 1 evőkanál liszt
- 1 pár virsli
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a meghámozott és kockára vágott burgonyát, a meghámozott és karikázott sárgarépát, tárkonyt, sót, borsot ízlés szerint.
1,5 l vízzel felöntjük és lefedve főzzük.
Mikor a burgonya már puha, a kefirt kikeverjük a liszttel és a leveshez adjuk, majd jól összeforraljuk. A karikára vágott virslit is hozzáadjuk és főzzük még 5 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









