Minestrone leves savanykásan recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 közepes sárgarépa
- 2 közepes fehérrépa
- 50 dkg vörösbab
- 1 babérlevél
- 1 közepes kelkáposzta levél
- 2 közepes csemegeuborka
- 2 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 3 l víz
- 20 dkg fusilli tészta
Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk és megdinszteljük az olajon.
Hozzáadjuk a felcsíkozott sárgarépát és fehérrépát, majd a többi alapanyagot is.
Felengedjük vízzel és közepes lángon kb 30 percig fedő alatt főzzük. Az tésztát félidőben tesszük hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »