Minestrone leves savanykásan recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 közepes sárgarépa
- 2 közepes fehérrépa
- 50 dkg vörösbab
- 1 babérlevél
- 1 közepes kelkáposzta levél
- 2 közepes csemegeuborka
- 2 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 3 l víz
- 20 dkg fusilli tészta
Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk és megdinszteljük az olajon.
Hozzáadjuk a felcsíkozott sárgarépát és fehérrépát, majd a többi alapanyagot is.
Felengedjük vízzel és közepes lángon kb 30 percig fedő alatt főzzük. Az tésztát félidőben tesszük hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









