Málnakrémleves vörösborral recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. málna
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 2 dl. habtejszín
- 2 dl. vörösbor
- 2 ek brandy
- 1-1 csipet szegfűszeg, fahéj
- 1 kk. narancshéjreszelék
- 2 ek. porcukor
Elkészítése: A málnát leturmixoljuk és átszürjük, hozzáadjuk a tojássárgát a tejzínt, a bort, a fűszereket, a cukrot és a naranchéjreszeléket. Az egészet habosra mixeljük, jól lehűtve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.