Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros-galuskás gulyás recept

Magyaros-galuskás gulyás
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéshús
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 2 kg burgonya
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • 4 ek napraforgó olaj
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
    • 1 dl vörösbor
    • 30 dkg finomliszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kávéskanál só
    • 1.5 l víz (kb.)

    Elkészítése:

    A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst.

    Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.

    Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi.

    Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát.

    Lisztből és a tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá