Krumplileves újhagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 krumpli
- 1 csokor újhagyma
- 1 ek vaj
- 1 ek étolaj
- 1 l zöldséglé vagy 1 db zöldségleveskocka és legalább 1 l víz
- ízlés szerint só
Elkészítése:
Az étolajon és a vajon megpirítjuk a kockákra vágott újhagymát. A zöld részét is belerakjuk a levesbe, mert jó ízt és szép színt ad a levesnek.
Felöntjük a zöldséglével, hozzáadjuk a kockákra vágott krumplit is és addig főzünk, amíg puha nem lesz.
Utána itt-ott szétnyomkodhatjuk, de úgy, hogy maradjanak benne kisebb és nagyobb darabok is. Ezzel a levest besűríthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »