Korhelyleves recept

Hozzávalók:
- 3 marék savanyított káposzta
- 25 dkg jó minőségű virsli
- csipet vegeta
- 1 kicsi dobozos tejföl (140 g)
- 1 evőkanál liszt
- 1,5 liter víz
- 1 csapott evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A savanyított káposztát vízben puhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott virslit, vegetával ízesítjük és elkészítjük a rántást.
Az olajon megpirítjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt. Lehúzzuk a tűzről és szép simára keverjük, majd a leveshez hozzáadjuk és újra felforraljuk.
A forrás után kész a leves.
Tipp:
Aki nem szereti a virslit kolbásszal is elkészítheti.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »