Hideg málnaleves recept
Hozzávalók:
- 25 dkg friss málna
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csapott evőkanál barnacukor
- 3 dl hideg tej
Elkészítése:
A málnát, a vaníliás cukrot, a barnacukrot és a tejet aprító gépbe tesszük, majd alacsony fokozaton összeaprítjuk vagy akár turmixolhatjuk vagy botmixerezhetjük is. A lényeg, hogy ne pépes turmix jellegű legyen, hanem maradjanak apró málna darabok is.
Az így elkészült levest tejszínhabbal és friss málna szemmel díszítve tálaljuk. Aki nem szereti benne a magokat, az átszűrheti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









